Installatiemonteur

Functieomschrijving

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag als installatiemonteur. Als installateur in de woning- en utiliteitsbouw installeer en onderhoud je gas- en waterinstallaties, riolering, zink en dakwerken en sanitair. Aan de hand van tekeningen leg je leidingen aan en plaats je was-tafels, toiletten en andere sanitaire voorzieningen.

Heb je kennis van cv-installaties en boilers, dan is deze functie helemaal perfect. Als all-round installateur ben je namelijk ook onderweg voor het plaatsen onderhouden van deze systemen.

Tenslotte zijn wij ook bezig met duurzame oplossingen zoals warmtepompen, pv-panelen en zonnecollectoren.

Functie-eisen

Jij hebt minimaal een VMBO, aangevuld met specialistische cursussen, minimaal 5 jaar werkervaring alsinstallateur opgedaan. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Je woont binnen een straal van 30 kilometer van Wognum. Je bent zelfstandig en weet van aanpakken. Als persoon ben je rustig, betrouwbaar en leergierig. Omdat je bij klanten over die vloer komt, zorg je dat je er representatief uitziet. Van particulier tot agrariër. Van retail winkel tot kantoorpand.

Arbeidsvoorwaarden

  • CAO Metaal;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Bedrijfsbus met gereedschap;
  • Bedrijfskleding.

Solliciteren !

Interesse in deze veelzijdige functie? Stuur je sollicitatie dan per mail naar hrm@komenbv.com. Mocht je meer informatie willen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Marco via telefoonnummer 0229 - 571526.