Elektromonteur

Functie-omschrijving

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag als elektromonteur. Je bent verantwoordelijk vooor alle denkbare elektrotechnische werkzaamheden. Denk hierbij aan onderhoud aan elektrische installaties, het maken van aanpassen en uitbreidingen van elektrische installaties. Maar ook data- en telecominstallaties hebben geen geheimen voor jou. 

Onze klanten in de regio zien jou graag komen of dit nu is voor het aanleggen van een stopcontact in een woonhuis of een bedrijf voorzien van een datanetwerk.

Mocht je eventueel kennis hebben (of je wellicht willen ontwikkelen in) installatiewerk zoals loodgieten, sanitair, cv-installaties en aanverwante dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn een totaal installateur.

Functie-eisen

Jij hebt een opleiding eerste elektromonteur behaald en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig elektromonteur opgedaan. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Je woont binnen een straal van 30 kilometer van Wognum. Je bent zelfstandig en weet van aanpakken. Als persoon ben je rustig, betrouwbaar en leergierig. Omdat je bij klanten over die vloer komt, zorg je dat je er representatief uitziet en je enthousiast wordt van verschillende soorten klanten. Van particulier tot agrariër. Van retail winkel tot kantoorpand.

Arbeidsvoorwaarden

  • CAO Metaal
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Bedrijfsbus met gereedschap
  • Bedrijfskleding

Solliciteren !

Interesse in deze veelzijdige functie? Stuur je sollicitatie dan per mail naar hrm@komenbv.com. Mocht je meer informatie willen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Marco via telefoonnummer 0229 - 571526.