All-round uitvoerder

Wij werken in het hele land en bedienen een landelijk speler met het bouwen/renoveren en aanpassen van supermarkten. Ook bouwen wij to-go formules in bijvoorbeel tankstations of universiteiten. In dit concept zijn wij de leidende partij en verantwoordelijk voor de elektrotechniek, installatietechniek, datacommunicatie en bouwkundig oplevering. Kortom wij zoeken collega's die mee willen gaan om deze projecten te realiseren. 

De werkzaamheden vinden echt overal plaats van Hongerige Wolf tot Slikkenburg, van Beutenaken tot Tripkouw.

Functieomschrijving

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag en geeft leiding aan een montageteam en werkt mee op de vloer. Samen demonteren wij een winkel en bouwen deze weer op. Er wordt gewerkt als een team.

Jij coördineert naar aanleiding van een planning de demontage en opbouw van de verschillende retail formules. Je weet jouw team te motiveren om de opdracht tot een goed einde te brengen en bent op locatie de contactpersoon voor de ondernemer en collega bedrijven.

Tenslotte doe je opnames en neem je deel aan de opstartvergaderingen.

Belangrijk is dat je weet dat wij regelmatig op locatie blijven overnachten (uiteraard hangt dit af van je woonplaats) want de werkzaamheden moeten af. In principe vertrek je vanuit huis naar de werklocatie of woon je in een nabije straal van kantoor dan ga je gezamelijk naar de opdracht met collega's uit de buurt.

Ben jij handig, slim, doorzetter en een natuurlijke leider, dan is dit echt een functie voor jou.

Functie-eisen

Jij hebt minimaal een MBO, aangevuld met cursussen, minimaal 5 jaar werkervaring meewerkend uitvoerder/projectleider/voorman. Je hebt ruime kennis van de totale installaties en bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat.


De ideale woonlocatie is Noord-Holland, Flevoland of centraal Nederland. Als persoon ben je rustig, betrouwbaar en leergierig. Je kunt goed tegen hectische omgevingen en weet van aanpakken.

Arbeidsvoorwaarden

  • CAO Metaal
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Bedrijfsbus met gereedschap;
  • Bedrijfskleding;

Solliciteren !

Interesse in deze veelzijdige functie? Stuur je sollicitatie dan per mail naar hrm@komenbv.com. Mocht je meer informatie willen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Marco via telefoonnummer 0229 - 571526.