Monteur-I (project)

Wij werken in het hele land en bedienen een landelijk speler met het bouwen/renoveren en aanpassen van supermarkten. Ook bouwen wij to-go formules in bijvoorbeeld tankstations of universiteiten. In dit concept zijn wij de leidende partij en verantwoordelijk voor de elektrotechniek, installatietechniek, datacommunicatie en bouwkundig oplevering. Kortom wij zoeken collega's die mee willen gaan om deze projecten te realiseren. 

De werkzaamheden vinden echt overal plaats van Hongerige Wolf tot Slikkenburg, van Beutenaken tot Tripkouw.

Functieomschrijving

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag in een team onder supervisie van een meewerkend uitvoerder. Samen demonteren wij een winkel en bouwen deze op. Wij werken als een echt team.

Jouw expertise (elektrotechniek of installatietechniek, misschien wel beide) bepaalt hoe je te werk gaat met tekeningen. Daarnaast ben je uiteraard een echte teamplayer en help je jouw teammembers, al is dit een andere expertise. Samen staan wij sterk.

Belangrijk is dat je weet dat wij regelmatig op locatie blijven overnachten (uiteraard hangt dit af van je woonplaats) want de werkzaamheden moeten af. In principe vertrek je vanuit huis naar de werklocatie of woon je in een nabije straal van kantoor dan ga je gezamelijk naar de opdracht met collega's uit de buurt.

Ben jij handig, slim en een doorzetter, dan is dit echt een functie voor jou.

Functie-eisen

Jij hebt minimaal een MBO, aangevuld met cursussen, minimaal 5 jaar werkervaring als installateur opgedaan. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat.

De ideale woonlocatie is Noord-Holland, Flevoland of centraal Nederland. Je bent zelfstandig en weet van aanpakken.

Als persoon ben je rustig, betrouwbaar en leergierig. Je kunt goed tegen hectische omgevingen en weet van aanpakken.

Arbeidsvoorwaarden

  • CAO Metaal;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Bedrijfsbus met gereedschap;
  • Bedrijfskleding.

Solliciteren !

Interesse in deze veelzijdige functie? Stuur je sollicitatie dan per mail naar hrm@komenbv.com. Mocht je meer informatie willen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Marco via telefoonnummer 0229 - 571526.